2016. január 20., szerda

Pásztor István és a VMSZ nem őszinte ezért nem lesz magyar összefogás a Vajdaságban. Miért is maradtam távol a magyar pártok találkozójáról?

A minap tartották Szabadkán a vajdasági magyar pártok találkozóját. Autóm meghibásodása miatt nem tudtam jelen lenni. Az esetet jelentettem a házigazdáknak. Ezt használta ki Pásztor István hamisságok terjesztésére. Az esetről nyilatkoztam a Szabadkai Rádiónak. Kattints a linkre és hallgassad meg az egészet!

Nyilatkozatom

Szövegben:

A Vajdasági Magyarok Demokratikus Közössége továbbra is nyitott az együttműködésre, de csak az egyenes és egyenlő alapokon folytatott párbeszédet tudja elfogadni – reagált Pásztor István kijelentésére Csonka Áron, a VMDK elnöke. Csonka elmondta: a műszaki meghibásodásról telefonon értesítette a VMSZ irodavezetőjét. Véleménye szerint az is elvárható, hogy telefonszámát Pásztor István is tudja és adott esetben ő hívja fel. Csonka Áron kiemelte, a tegnapi találkozó időpontját is megváltoztatták, és mialatt Pásztor István megbeszélésre hívta őt, a VMSZ alelnöke, valamint a párt ifjúsági és egyébb fórumai lejárató kampányt indítottak ellene. A VMDK elnöke szerint, ha valós szándék van a párbeszédre akkor ilyesmi nem történhet meg. 
(forrás Szabadkai Rádió)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése