2012. május 18., péntek

Történt 2012. május 17-én


Ágoston András árulása

Csak most látszik mekkora árulást hajtott végre Ágoston András és a VMDP a MF cserbenhagyásával. Összeszámolva a négy magyar párt szavazatait helyi szinteken el lehet mondani, hogy most majdnem minden önkormányzatban a magyar képviselet több mandátummal rendelkezne és egyes önkormányzatokban tiszta magyar vezetőséget lehetett volna kialakítani. Az árulás nem idegen Ágostonéktól. Hiszen 2OO8-ban is összekacsintottak a VMSZ-el és kiebrudalták a VMDK-át a M K-ból, Óbecsén ellenzékbe taszítottak minket. A régi népeknél, így a magyaroknál is, van egy hiedelem. Aki saját testvérét elárulja az felbontja ősei szent kötelékét, a törzsi vérszerződést és ezért balsors és átok fogja sújtani. A VMSZ-t már sújtja ez az átok mert idegen népnek fiai felemésztik csontjait. A VMDP is nemsokára erre a sorsa jut.

A következetességről

Olvasom ma Ágoston levelét Pásztornak, majd Pásztor válaszát. Itt zárul a kör. Az árulás bizonyítéka Gusztony András támogatása. Csak egy apróság hiányzik a képből. Kevés lesz a VMSZ és a VMDP szavazata, a DS szavazatai nélkül nem lesz tartományi képviselő Gusztony Andrásból. Közben csodálkozom a két embertársamon. Már azon gondolkodom elmegyek a mészárszékbe és veszek egy-egy sertés gerincet és elpostázom nekik. Az akire én azt mondom, az egész világ előtt, hogy meglopott azzal nem ülök le kávézni, akire kígyót- békát kiabáltam, nem támogatom a második körben. Az aki meg folyamatosan kritikákkal illette a másik párt elnökét ne alázkodjon meg és kérjen segítséget attól akit a Sátán megtestesítőjének(nemzet politikai szempontból) festett le. Majdhogynem felszólítva tagságát tagosodjon át a másik szervezetbe.

Ki hol volt a kilencvenes években

Pásztor István ma kijelentette a Magyar Szó újságírójának, hogy az ami most történik a választások alkalmával kísértetiesen emlékezteti a kilencvenes évekre. Nem is gondolta volna, hogy azok akikkel együtt harcolt a kilencvenes években most visszahozzák azokat a módszereket (csomagosztás, szavazatvásárlás, csalás???). Nos, Pásztor István nem mond igazat. És itt nem a csomagosztási részre gondolok. Arra gondolok, hogy a VMSZ a kilencvenes években a milosevityi SPS-el volt „technikai” koalícióban számos önkormányzatban Szabadkától Óbecséig. Megalakulásuk utáni első tevékenységük az volt,hogy sorban leváltották, ahol azt megtehették, a VMDK tisztségviselőit és politikai funkcionáriusait. Csak a DOS alakulását követően szakítottak véglegesen az SPS-el. Most meg egyszerre élharcosok lettek. Hadd idézzek most egy mondatott a mi atyafinktól: Tudjuk: „A hazug embert előbb utolérik, mint a sánta kutyát” – emelte ki Pásztor. 
 
2O12. 5. 17.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése